Husqvarna Skov-, Have- og Parkmaskiner

Karsten Iwersen A/S er autoriseret Husqvarna Skov, have og parkmaskin forhandler.

Husqvarna er verdens største producent af maskiner til skov, have og parkbranchen, og er et af de helt førende på markedet med nok noget af den bedste kvalitet på markedet.

Produktviften hos os spænder lige fra eldrevne motorsave, proffesionelle motorsave og buskryddere til plæneklippere, riders, traktorer, automowers og alt tilbehør hertil.

Alt garanti og service, reparationer og leveringssikkerheder er selvfølgelig derfor også overholdt når du handler hos os eller vi på vores værksted arbejder på din maskine. Og samtidig er Husqvarnas produkter omfattet af en meget omfattende reklamations- og garanti ordning, som du altid er sikret når du handler hos os.

Hvad enten du er professionel bruger i skov- eller have- og anlægs brachen, eller blot inkarneret havemand, er du altid sikret dig den bedste rådgivning og service fra vores medarbejdere på området

Kom ind i vores butik der altid er fyldt med de nyeste og opdaterede produkter fra Husqvarna på Vestermarksvej 10. Eller kontakt Kurt Asmussen på tlf. 74 68 74 55 eller butik@karsteniwersen.dk for at høre om den løsning der passer lige præcis dit behov. 

Her på siden vil vi også løbende have kampagnetilbud fra Husqvarna, eller hold dig opdateret på vores facebook side

 

 

motorsave

Husqvarna Motorsave

 

Vi forbedrer vores motorsave hvert eneste år for at give dig den kraft, ydelse og udformning, som du forventer. Du får faktisk nogle af de mest avancerede løsninger på området, når du vælger en af vores motorsave. Vi kan tilbyde både store og mindre save, herunder save til fældning, beskæring og brændesavning.

Du kan læse Husqvarna motorsave her

buskryddere

Husqvarna græsryddere og buskryddere

 

De er konstrueret i overensstemmelse med de samme standarder som de professionelle buskryddere, så arbejdet kan udføres effektivt, så hurtigt som muligt og med mindst muligt besvær. Alle modeller er lette, stærke og velafbalancerede med mange praktiske detaljer.

Du kan læse mere om Husqvarna buskryddere og trimmere her


 

plæneklippere

Plæneklippere og motorplæneklippere

 

En perfekt klippet plæne kræver en plæneklipper, der kan klare både varierende kompleksitet og stejle skråninger. Derfor tilbyder vi mange forskellige plæneklippere samt forskellige klippemetoder, der kan opfylde ethvert krav. Vi har endda modeller med All-Wheel Drive, dvs. træk på alle fire hjul.

Du kan læse mere om Husqvarnas plæneklippere her

mowers

Automowers - robotplæneklippere

 

Hos Husqvarna har vi udviklet robotplæneklippere i over 20 år. Denne omfattende erfaring betyder i kombination med vores innovative teknik, at uanset hvilke udfordringer du står over for i din have, vil Husqvarna Automower® hjælpe dig med at opnå et perfekt resultat.

Du kan læse mere om vores fulde program her

traktorer

Plænetraktorer og havetraktorer

 

Med meget forskelligt tilbehør og indbygget mulighed for at vælge mellem flere forskellige klippemetoder er vores havetraktorer utroligt anvendelige til al slags arbejde. Ideelle til effektiv plæneklipning og forskellige andre opgaver på grunden hele året rundt

Følg linket her for at læse mere om vores traktorer her

riders

Husqvarna Riders

 

Med centerstyring, uovertruffen manøvredygtighed og frontmonteret klippeaggregat leverer Rider-modellerne en kombination af kontrol, komfort og effektivitet, som gør plæneklipningen og flere andre opgaver i haven eller på den store grund til en fornøjelse hele året rundt. Og så er det svært at finde et sted, hvor disse maskiner ikke kan komme til.

Læs mere om verdens bedste rider program her

   

Du kan desuden læse meget mere om hele Husqvarnas tilbehørsprogram her

og du kan downloade hele Husvarnas produktsortiment her 

range

vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik

- og til at du kan opleve verdens stærkeste skov- have - park program!