-din fleksible servicepartner!

Karsten Iwersen startede i 1996 som selvstændig traktormekaniker, i hans eget lille værksted på Kirkegårdsvej i Kliplev - mest som en fritidsbeskæftigese ved siden af hans normale 15 timers arbejdsdag - som traktormekaniker.

Men hobbyen blev hurtigt til en levevej, med egen firmabil og et hurtigt voksende kundekartotek. For efterspørglsen var stor, og også dengang arbejdede Karsten ud fra devicen om, at tingene skulle løses - ordentligt - og med det samme når kunden havde brug for hjælp!

Den ene dag tog hurtigt den anden, og med lange arbejdsdage og masser at lave, lader man sig jo følge med udviklingen, og efter nogle år, flyttede Karsten i nye rammer på Søgårdvej 15 i Kliplev, det tidligere Holger Jensen. Efter et stykke tid var der så også blevet råd tll at Karsten kunne ansætte Henning Friis som fast mekaniker til at hjælpe med at få løst den stadig stigende efterspørgsel.

Herefter gik det stadigvæk i fuld galop derud af - men stadig væk kun i det tempo som Karsten selv satte, nemlig at pengene kan ikke bruges til at udvide med, før de er tjent!

Kliplev Auto- og Traktorservice var efterhånden belv egnens foretrukne landbrugsmekanikere, med et solidt værksted, og to fuldt udrustede servicevogne der konatnt var ude og omkring hos lokalormådets landmænd. Og når de nu alligevel fik lavet et ordentlig stykke arbejde hos Karsten, kunne de jo lige så godt servicere deres personbil, deres plæneklippere, deres havetraktor, ders højtryksrensre og så videre og så videre.. og efterhånden med årene var Karsten oppe på at have 3 mekanikere ansat, bogholder og en telefon der aldrig stod stille.

1. September 2013 overtog Karsten så Kliplev service Center, der både var autoværksted, men også forhandler og servicepartner for bl.a. Husqvarna skov, have- og park produkter, og det har så gjort at Karsten iwersen idag er nået til den forretning man stille og roligt har vokset sig til. Samtidig skitede Kliplev Auto- og Traktorservice navn til Karsten iwersen A/S. 

Firmaet tæller idag så 8 ansatte, alle håndplukket ud fra Karstens egne ideer, nemlig flid, ihærdighed og dygtighed skal der til, og idag er der fuld sving i firmaets to værksteder i begge ender af Kliplev. 

Vi arbejder allesammen ud fra at tingene skal virke når du kommer hos os - vi finder en løsning og en aftale er en aftale. Som oprindelig servicepartner for områdets landmænd har vi altid haft begge ben solidt plantet i den stabile sønderjyske muld, og det er det vi vil være kendt for!

At vi er en stabil og pålidelig samrbejdspartner.

Så vi står til enhver tid klar til at løse opgaven - og vi finder en løsning!

Vi glæder os til at byde dig velkommen på begge vores adresser!

Med venlig hilsen

Karsten Iwersen -og hele teamet bag!